Activități

Colivia e un loc de adunare pentru oameni cu idei îndrăznețe, fie ei cetățeni activi, artiști, creativi sau jurnaliști. Spațiul funcționează în principal ca sediu pentru asociația Funky Citizens. ONG-ul promovează transparența și desciderea, așa că, dacă treci pe la Colivia, e posibil să găsești la lucru și alte grupuri civice sau cetățeni dornici să se implice în viața publică.

logo-funky-citizens-tot-2016-res

Funky Citizens îți reprezintă interesele în meciul cu statul. Cei 7 Funky Citizeni te ajută să te descurci când ai de-a face cu instituțiile statului. Ei luptă împotriva corupției, știu când politicienii mint, fac educație civică și militează pentru legi și bugete făcute cu cap, în interesul cetățenilor, nu al politicienilor. Dacă-ți plac proiectele lor, îi poți susține printr-o donație.

Colivia

Colivia e renumită în cercuri selecte pentru ocazionalele petreceri udate de licorile casei – vișinate, afinate, cornate, murate, cocăzate și sucul de cătină cu miere. Toate sunt produse chiar la Colivia de Daniel Vrăbioiu, după rețeta tradițională a țăranului român. Fără zahăr, căci, pentru țăranul român, zahărul era, până nu demult, un lux. Și desigur, fără alcool rafinat industrial. Licorile conțin doar fructe, palincă de prune din Maramureș și miere.