Facilități

Actualizare 15.11.2017: Spațiul e disponibil, în principal, doar pentru activități non-profit. Pentru alte tipuri de activități punctuale care nu depășeșc trei ore și au loc în timpul săptămânii, dați-ne un email. Mulțumim!

Actualizare 23.08.2017: Colivia nu mai este disponibilă pentru închirieri în vederea petrecerilor. Spațiul e în continuare deschis activităților educaționale (workshop-uri) sau altor activități care nu depășeșc trei ore.

Spațiul e ideal pentru: sesiuni foto, filmare videoclipuri, lansări, mici întâlniri formale sau informale, ateliere, workshop-uri, focus group-uri, petreceri tematice (mai ales cele vintage), concerte, piese de teatru, performance-uri artistice, expoziții.

Colivia

CAPACITATE:

interior: 30 de persoane (maxim 50, la nevoie). Locurile limitate dau intimitate oricărui eveniment și fac din Colivia un spațiu select.

interior+exterior: încă 10-15 persoane încap în curte

DOTĂRI:

proiector cu ecran derulabil, flipchart, whiteboard, mese (2 x mărime standard, reglabile pe înălțime + o masă mare, extensibilă), scaune (10 x din lemn pliabile + 6 x de plastic), paleți cu bureți, 2 x bean bag-uri, 6 x lumini LiFX controlabile via smartphone (intesitate, nuanță), barul cu vișinată, cocăzată, murată, cornată, afinată și suc de cătină (licori produse în casă după rețetă tradițională, cu miere în loc de zahăr) + cafea, ceai, apă.

MENȚIUNI:

Fumatul este interzis în interior. Bucătăria e funcțională

PREȚURI:

în curs de actualizare, pentru oferte trimiteți un email pe funky@colivia.ro sau scrieți-ne pe Facebook.